Bedrijfsadviseurs

Wil je als bedrijfsadviseur MKB ondernemers succesvoller en doelgerichter maken?

De online Coastr tool is een doelgerichte tool en zorgt voor succes voor het MKB én haar adviseurs. Bedrijfsadviseurs van ondersteunen ondernemers bij een breed aantal vragen variërend van strategie tot finance en van procesverbetering tot HRM. Coastr biedt een online begeleidingstool die ondernemers écht verder helpt.

Als adviseur van kun je altijd terecht bij Coastr om te sparren en kennis te delen. Door de grote vraag vanuit het MKB naar bedrijfskundig advies is Coastr op zoek naar meer adviseurs die deze tool willen gaan inzetten!

Coastr biedt een online begeleidingstool die ondernemers écht verder helpt

Wat houdt het vak ‘bedrijfsadviseur’ in?

Een bedrijfsadviseur is een adviseur die advies geeft over het beleid en organisatie van een onderneming. Een bedrijfsadviseur kan gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden, of allround actief zijn met veel specifieke kennis van het bedrijfsleven en organisatiestructuren. Het beroep bedrijfsadviseur is breed te noemen en kan verschillende vakdisciplines betreffen. Het beroep bedrijfsadviseur kan aangemerkt worden als zwaar beroep, omdat bedrijfsadviseurs voornamelijk ingeschakeld worden om bepaalde problemen op te lossen binnen organisaties. Deze problemen kunnen verschillend van aard zijn en hoeven niet alleen financiële problemen te betreffen.

Ondernemers in het MKB hebben behoefte aan praktisch advies en iemand die zorgt dat veranderingen ook écht doorgevoerd worden. Als adviseur kun je met behulp van Coastr dit realiseren. 

Met raad en daad helpen en meer uit een bedrijf te halen.

Over Coastr

Coastr is een software start-up welke wordt gedreven door 4 ondernemers, met al jaren ondernemers ervaring. Ze staan iedere dag op om ondernemers te helpen doelgerichter ten succesvoller te worden. Ze hebben de online tool Coastr ontwikkeld voor businessplanning en financiële prognoses, geschikt voor iedere ondernemer van startups tot scale-ups of gevestigde ondernemingen. De software helpt bedrijven om doelgerichte plannen en duidelijke financiële prognoses te maken, om zo meer sturing te kunnen geven aan hun onderneming.

Middels deze software kunnen adviseurs gespecialiseerd bedrijfsadvies leveren aan bedrijven binnen het MKB. Zo kunnen bedrijfsadviseurs toegevoegde waarde leveren middels resultaat- en rendementsverbetering en professionalisering in de bedrijfvoering.

Van bedrijfsadviseur naar winstadviseur

Van boekhouder/bedrijfsadviseur naar winstadviseur, een stap die veel bedrijfsadviseurs graag willen zetten. Door meer adviesdiensten te leveren, krijg je beter betaald. En belangrijker nog: veel adviseurs verlangen ernaar om hun klanten nog beter te kunnen helpen hun echte doelen te behalen.

Middels Coastr heb je als mkb adviseur handvatten om je klanten te helpen met:

  • met het bepalen en bereiken van hun doel
  • met het identificeren van hun probleem
  • met het werken met een team
  • met het bepalen van hun strategie
  • met sales
  • met winst

Maak een afspraak

Wil je meer weten of wat je als bedrijfsadviseur kunt met Coastr? Wil je een demo over de werken en functionaliteiten van Coastr? Tijdens een online meeting via Teams, Zoom of Hangout kunnen we je alles uitleggen. Hoe dat je zelfs met Coastr kunt zorgen voor een continue dienstverlening aan je klant. Hoe het niet blijft bij alleen die financieringsaanvraag.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Ga aan de slag met Coastr

Maak nu een gratis businessplan en financiele prognose en ervaar hoe eenvoudig het is met behulp van Coastr!