Boekhouders, Accountants & Bedrijfsadviseurs

Breng jullie accountantspraktijk naar het volgende niveau met cashflow prognose. Help je klanten hun cashflow te volgen, vooruit te plannen en slimmere zakelijke beslissingen te nemen met behulp van Coastr.

Begeleid je klanten naar succes

Krijg een duidelijk beeld van de cashflowprestaties van je klanten en bied hen de begeleiding waarnaar ze op zoek zijn. Help hen hun cashflow te volgen en vooruit te plannen, en word hun go-to person voor hun besluitvormingsproces.

Help uw cliënten met cashflowplanning aan de hand van what-if scenario’s

Cashflow is het eerste waar elke ondernemer aan denkt, of hij nu moeite heeft om zijn rekeningen te betalen of overweegt te investeren in de groei van zijn bedrijf.  Door verschillende scenario’s te simuleren, krijgen ze inzicht in de impact van hun beslissingen, waardoor ze zekerheid krijgen en ’s nachts beter kunnen slapen.

Verander uw praktijk van compliance naar advisory

Verbeter je waardepropositie en verhoog je omzet door hoogwaardige cashflow adviesdiensten aan te bieden aan je klanten. Verbeter je bottom line met Coastr voor accountants.

Krijg snel resultaten met weinig inspanning

Coastr maakt het super eenvoudig en ongecompliceerd voor accountants om gedetailleerde cashflow prognoses te maken voor hun klanten. Het duurt slechts een paar minuten, updates in real-time, en biedt ongelooflijke waarde en inzichten.

Branded rapporten voor accountants en boekhouders

Lever prachtige, aangepaste rapporten met je inzichten in cashflowprestaties, plannen en wat-als-scenario’s, gebrandmerkt met het logo van je bedrijf. Gebruik duidelijke, visuele grafieken om de cashflow gemakkelijk aan je klanten uit te leggen.

Integreert naadloos met onlineboekhoudpakketten

Verbind je boekhoudsoftware met een klik op de knop en ontvang uw prognose onmiddellijk. Geen vervelende importprocessen of handmatige gegevensinvoer – je boekhoudgegevens worden automatisch uit uw boekhoudsoftware gehaald en zijn altijd up-to-date.