Wij zijn Coastr

Hier bij Coastr is ons doel om bedrijven te helpen succesvoller te zijn. Wij geloven dat er in iedere persoon ondernemend gedrag zit en dat iedereen bij kan dragen aan een succesvoller bedrijf. Samen zorgen we de motor van onze economie en als goed gaat met de economie gaat het ook goed met de mens. We zijn immers zelf een klein bedrijf en we begrijpen wat er nodig is om bij nul te beginnen, zonder externe investeringen, en een bedrijf op te bouwen van 1 tot 50 werknemers. We begrijpen die uitdaging en we weten ook wat er nodig is om succesvol te zijn. We willen deze kennis, ervaring en expertise bieden aan zoveel mogelijk andere kleine bedrijven.

Doelgericht

Onze missie is om andere ondernemers te helpen doelgerichter te ondernemen.

Succesvol ondernemen

Wij geloven in de kracht van doelen stellen en zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot succesvol ondernemen. 

Voor gedreven en ambitieuze ondernemers

Dat is onze bijdrage aan een bloeiende economie waarin het ook goed gaat met de ondernemende mens.

Ons team

Een ervaren en ondernemend team bestaande uit, verschillende specialisten:

Thijs Dorssers

Sinds 2006 is Thijs al actief als ondernemer. Na enkele jaren in het bankwezen werkzaam te zijn geweest en in de wereld van detachering van ICT personeel heeft hij de stap gemaakt naar het ondernemerschap. 

Melle Boersma

Tijdens zijn studie aan de Technische Universiteit in Eindhoven als Master of Science in Business Information Systems is Melle aan de slag gegaan als ondernemer in 2005. 

Bart Heijman

Bart is een echte creatieveling. Nadat hij het Sint-Lucas heeft afgerond is hij nog verder gegaan om zich te verdiepen als creatieveling aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. 

Ons team versterken?

Maak kennis met onze Raad van advies

inbreng van waardevolle kennis en ervaring

Paul Bakker

Paul is oprichter van Newmatter (Newmatter.eu) en strategisch adviseur bij verschillende start-ups en scale-ups, zoals Firmhouse, Vergelijkgroep en Coastr. Eerder was hij succesvol intern ondernemer bij het hightech beveiligingsbedrijf Fox-IT.

Erik Stam

Erik Stam is hoogleraar “Strategie, Organisatie en Ondernemerschap” aan de Utrecht University School of Economics en wetenschappelijk directeur van het Utrecht Center for Entrepreneurship van de Universiteit Utrecht.

Jaques Jetten

Jacques is oprichter en partner van Aeternus BV. Voordat Jacques eind 2005 Aeternus startte, was hij werkzaam in managementfuncties in de bancaire sector (Rabobank en ING Bank) en als financieel directeur bij een groot productiebedrijf in de metaalsector.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onse nieuwsbrief.

Sponsoring

Coastr hecht grote waarde aan het welzijn van mensen. Sport is een leuke en mooie manier om gezond te blijven. Wij geloven dat onze maatschappij gebaat is bij een sportieve en vitale samenleving. Daarnaast zorgt sport voor samenwerking, verbroedering en saamhorigheid. Coastr ondersteunt (sport-)clubs en verenigingen in 2020 door het gratis aanbieden van de tool Clubkompas. De Clubkompas is een afgeleide tool die we speciaal ontwikkeld hebben om (sport)clubs en verenigingen ook een financiële begroting en prognose te laten maken.