Over ons

Wij zijn Coastr

Hier bij Coastr is ons doel om bedrijven te helpen succesvoller te zijn. Wij geloven dat er in iedere persoon ondernemend gedrag zit en dat iedereen bij kan dragen aan een succesvoller bedrijf. Samen zorgen we de motor van onze economie en als goed gaat met de economie gaat het ook goed met de mens. We zijn immers zelf een klein bedrijf en we begrijpen wat er nodig is om bij nul te beginnen, zonder externe investeringen, en een bedrijf op te bouwen van 1 tot 50 werknemers. We begrijpen die uitdaging en we weten ook wat er nodig is om succesvol te zijn. We willen deze kennis, ervaring en expertise bieden aan zoveel mogelijk andere kleine bedrijven.

Onze missie is om andere ondernemers te helpen doelgerichter te ondernemen

Onze drive

Wij willen ondernemers helpen doelgerichter te ondernemen.

Wij geloven in de kracht van doelen stellen en zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot succesvol ondernemen. Wij doen dit voor gedreven en ambitieuze ondernemers. Dat is onze bijdrage aan een bloeiende economie waarin het ook goed gaat met de mens.

Ons team

Een ervaren en ondernemend team bestaande uit, verschillende specialisten:

Thijs Dorssers

Thijs Dorssers

oprichter en algemeen directeur

thijs@coastr.nl
☎ +31 (0) 6 3085 4993

Sinds 2006 is Thijs al actief als ondernemer. Na enkele jaren in het bankwezen werkzaam te zijn geweest en in de wereld van detachering van ICT personeel heeft hij de stap gemaakt naar het ondernemerschap. Zijn eerste bedrijf was een startup, waarmee hij een telefoon met 2 simkaarten op de markt bracht. In de jaren erna heeft hij nog verschillende startups en bedrijven begeleid  vanuit het bureau DeltaZuid dat hij heeft opgericht.  Ook verkocht hij afgelopen jaren met succes enkele bedrijven en producten (inclusief de rechten) aan onder andere Philips. Eind 2014 is hij uit het branding bureau DeltaZuid gestapt om weer te gaan pionieren.

Melle Boersma

Melle Boersma

medeoprichter en senior software ontwikkelaar

Tijdens zijn studie aan de Technische Universiteit in Eindhoven als Master of Science in Business Information Systems is Melle aan de slag gegaan als ondernemer in 2005. Na dit 6 jaar gedaan te hebben, wilde hij ook graag eens bij andere bedrijven binnenkijken. Hij heeft toen bij een aantal IT bedrijven gewerkt als software developer. Zijn laatste werkgever was Edutel, dochterorganisatie van KPN . Hier hebben Thijs en Melle elkaar ook leren kennen.  Sinds 2016 is Melle weer als ondernemer verder gegaan en pakt klussen op als software developer bij onder andere Grand Vision Retail Holding.

Bart Heijman

Bart Heijman

medeoprichter en senior interface ontwikkelaar

Bart is een echte creatieveling. Nadat hij het Sint-Lucas heeft afgerond is hij nog verder gegaan om zich te verdiepen als creatieveling aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. Waarna hij meteen aan de slag is gegaan als zelfstandig vormgever. Sinds 2007 bedient Bart dan ook verschillende klanten van creatieve diensten van DTP tot ontwerpen van huisstijlen en het ontwikkelen van websites. Bart begrijpt dan ook zeer goed het begrip ondernemerschap. Sinds 2007 kennen Thijs en Bart elkaar en hebben vanaf dat moment al vele projecten samen met succes uitgevoerd.

Tommy Wouters

Tommy Wouters

UX Designer / Front-end Developer

Tommy is de de brug tussen creatie en development. Hij heeft na het afronden van de Eindhovense School, MultiMedia Design de stap gezet naar Fontys Hogeschool waar hij zijn HBO ICT Media Design diploma heeft gehaald. Na zijn studie heeft hij op verschillende plekken gewerkt als front-end webdeveloper. In 2014 is hij in het team gekomen bij Edutel waar ook Melle werkzaam was als developer en Thijs als product manager. Hier hebben ze allen elkaar leren kennen al al veel samen gewerkt.

Maak kennis met onze Raad van advies

inbreng van waardevolle kennis en ervaring

Paul Bakker

Paul Bakker

ondernemer en strategisch adviseur

Paul is oprichter van Newmatter (Newmatter.eu) en strategisch adviseur bij verschillende start-ups en scale-ups, zoals Firmhouse, Vergelijkgroep en Coastr. Eerder was hij succesvol intern ondernemer bij het hightech beveiligingsbedrijf Fox-IT. Paul richtte vervolgens Offspark op, dat in 2015 werd overgenomen door ARM. Hij haalt waardevolle ervaring uit zijn transacties met meerdere investeringen. Hij is gepassioneerd door verfijnde eetgelegenheden, technologie en games. Bij de start-ups en scale-ups waar hij strategisch adviseur is helpt hij graag met het structureren van deals, groot denken en het spelen van de advocaat van de duivel. In zijn vrije tijd speelt hij graag games, sleutelt hij aan code en technologie en besteedt hij quality time aan vrienden. Hij behaalde een masterdiploma in computerwetenschappen aan de TU Delft.

Erik Stam

Erik Stam

hoogleraar “Strategie, Organisatie en Ondernemerschap” aan de Utrecht University School

Erik Stam is hoogleraar “Strategie, Organisatie en Ondernemerschap” aan de Utrecht University School of Economics en wetenschappelijk directeur van het Utrecht Center for Entrepreneurship van de Universiteit Utrecht.

Hij pleit voor meer ondernemerschap binnen bestaande bedrijven, want in tegenstelling tot de huidige hype rond start-ups en Silicon Valley, valt er juist bij bedrijven veel winst te behalen op innovatie.

Erik heeft verschillende nevenfuncties die allemaal in het teken staan van ondernemerschap en groei, zoals: Lid denktank NLGroeit, Lid Raad van Ondernemerschap Stichting Utrechtse Ondernemers Academie, Lid Adviesraad Holland Startup, Lid Raad van Inspiratie Stichting MKB Doorstart en nu ook adviseur bij Coastr.

Jacques Jetten

Jacques Jetten

oprichter en partner van Aeternus BV

Jacques is oprichter en partner van Aeternus BV. Voordat Jacques eind 2005 Aeternus startte, was hij werkzaam in managementfuncties in de bancaire sector (Rabobank en ING Bank) en als financieel directeur bij een groot productiebedrijf in de metaalsector. Jacques studeerde economie aan de universiteit van Tilburg en behaalde in 2003 de titel van Register Valuator. De Register Valuator is een financieel specialist met een grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling (business valuation). Jacques is betrokken geweest bij talloze nationale en internationale M&A-transacties en treedt regelmatig op als deskundige in geschillen en procedures over bedrijfswaarde. Jacques is tevens bestuurslid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).

Sponsoring

Coastr hecht grote waarde aan het welzijn van mensen. Sport is een leuke en mooie manier om gezond te blijven. Wij geloven dat onze maatschappij gebaat is bij een sportieve en vitale samenleving. Daarnaast zorgt sport voor samenwerking, verbroedering en saamhorigheid. Coastr ondersteunt (sport-)clubs en verenigingen in 2020 door het gratis aanbieden van de tool Clubkompas. De Clubkompas is een afgeleide tool die we speciaal ontwikkeld hebben om (sport)clubs en verenigingen ook een financiële begroting en prognose te laten maken.