Functionaliteiten – Scenarios

Volg uw cashflow prestaties om te zien hoe uw werkelijke cashflow presteerde ten opzichte van uw plan. Blijf op koers, stel uw prognose bij en bereik uw cashflowdoelstellingen.

Een slimme manier om de gevolgen van je beslissingen te simuleren

Hoe zou het inhuren van een nieuwe verkoopmedewerker uw bedrijf beïnvloeden? De verkoop kan stijgen, maar uw uitgaven ook. Zal het winstgevend zijn? Wat is het effect op uw resultaten als u een nieuwe klant aanneemt? Zij zullen meer zaken binnenbrengen maar meer werkuren van uw werknemers vergen.

Met prognosescenario’s kunt u eenvoudige of complexe reeksen van veranderingen simuleren die uw bedrijf kunnen overkomen en zien hoe uw cashflow kan worden beïnvloed.

Bereik conclusies en deel ze met uw partners

Elk scenario kan worden geëxporteerd als een rapport en worden gedeeld met uw belanghebbenden. Dit is een uiterst nuttige manier om een organisatorische consensus te bereiken.

Creëer en beheer uw forecastscenario’s op een eenvoudige manier

Maak gloednieuwe forecasts of dupliceer bestaande forecasts en breng wijzigingen aan in elke parameter. Geef elke forecast een naam en beschrijving zodat u precies weet welk mogelijk scenario het vertegenwoordigt.

Vrijelijk wijzigingen testen zonder uw boekhoudsoftwaregegevens te beïnvloeden

Test wijzigingen in elk financieel aspect van uw bedrijf: Loonlijst, salarissen, facturen van klanten, facturen van leveranciers in- of uitsluiten en nog veel meer.

Wijzigingen hebben alleen invloed op het prognosescenario die je aan het testen bent. Andere prognoses worden niet beïnvloed en de gegevens in uw boekhoudsoftware (Twinfield, Exact Online, Gripp, Affas, Tellow, Jortt, e-boekhouden.nl enz.) worden helemaal niet beïnvloed.

Coastr is een natuurlijke toevoeging voor onlineboekhoudpakket gebruikers

Test veranderingen in elk financieel aspect van je bedrijf: Payroll, salarissen, klantenfacturen opnemen of uitsluiten, facturen van leveranciers, en nog veel meer. Wijzigingen zijn alleen van invloed op het prognosescenario die je test. Andere prognoses worden niet beïnvloed en de gegevens in je boekhoudpakket (Twinfield, Exact Online, Gripp, Affas, Twello, Jortt, Onlineboekhouden.nl enz.) worden helemaal niet beïnvloed.