Businessplan

Businessplan

Als ondernemer kom je een keer op een punt dat je behoefte hebt aan financiering. Dit kan al bij de start van je onderneming zijn of later op het moment dat je extra wilt groeien. Om financiering te verkrijgen bij een financier zoals een bank, investeerder of investment fonds zal je altijd je financieringsbehoefte moeten onderbouwen met een businessplan.

Maak je businessplan met behulp van Coastr om vervolgens je financiering op te halen.

Financiering

Er zijn verschillende manieren om een ondernemingsplan te financieren.
Zo kan je een financiering ophalen via crowdfunding of bancaire bij een bank.
Of je haalt kapitaal op bij een investeerder of business angel. Als je wilt groeien of upscalen kan je vaak ook terecht bij investeringsfondsen ookwel Venture Capital Fondsen genaamd.

* Voor een totaaloverzicht van Business Angels en Venture Capital Fondsen verwijzen we naar NL Funding

Bedrijfsadviseur

Als je dan een plan gaat opstellen voor de aanvraag van een financiering kan je je laten helpen of bij staand door een bedrijfsadviseur, oud-bankier, boekhouder of accountant. Het is belangrijk dat je een sparingspartner hebt om je plan tegen aan te houden. Je kunt bijvoorbeeld ook gebruik maken van een ervaren ondernemer die je af en toe kritische vragen stelt. Maak gebruik van Coastr voor het opstellen van een doelgericht ondernemingsplan en laat je bijstaand door ervaren adviseurs.

Er zijn in Nederland verschillende organisaties die bedrijfsadviseurs hebben voor ondernemers, zoal oa:

KplusV, Credion, Kamer van Koophandel, SmartFunding, BrainportDevelopment, Claassen, Moolenbeeks & Partners, NLInvesteert, ROZ Groep, The Orange Mill, Accuraat Accountants, OverRood, IMK, WVDB, MKBondgenoten, De Breed & Partners, MKB Advies

Maak je businessplan!

Maak nu gratis een businessplan en ervaar hoe eenvoudig het is om zelf een businessplan te maken met behulp van Coastr!

 

 

Maak een account aan