Hoe werkt de clubkompas

Krijg meer inzicht met onze Clubkompas

Iedere persoon, organisatie ondervind impact van het corona-virus. De (sport) clubs- en verenigingen hebben dit probleem ook. Mensen mogen niet komen sporten de kantines zijn leeg. Bedrijven die normaal financieel de verenigingen ondersteunden zitten zelf ook in de coronacrisis. Met behulp van de online financiële tool het clubkompas.nl kan iedere club en vereniging snel en eenvoudig inzicht krijgen in de financiële positie van de vereniging. Op basis hiervan kan men bewust keuzes maken en eventueel gebruik maken van overheids of gemeentelijke regelingen.  Deze online tool genereert de cashflow, runway en begroting op basis van de input voor de verenigingen en clubs.

De Clubkompas scan geeft snel en eenvoudig inzicht in je financiële situatie van de sportclub/vereniging.

Maak een gratis Clubkompas-account

De Clubkompas scan geeft snel en eenvoudig inzicht in je financiële situatie van de sportclub/vereniging. Op basis van deze scan kan het bestuur van de club snel zien of dat ze in geldnood komt. Zo kan men bepalen van welke overheidsmaatregelen er gebruik gemaakt kan worden.

Maak een gratis Clubkompas-account aan en ga direct aan de slag met onze software.

 

Start met het beantwoorden van wat basisvragen

In een paar basisstapjes zorgen we onze tool alle informatie heeft om een correcte structuur op te bouwen die past bij jouw club of vereniging.

Wat is de beginstatus van je financiele situatie? Welke inkomsten en uitgaven zijn relevant voor je organisatie? Allemaal zaken die je inzichtelijk wilt hebben om een beeld te krijgen van de gezondheid van je club.

Invoeren financiële data

Om een realistisch beeld te krijgen van je financiële situatie ga je alle essentiële onderdelen voorzien van je financiële data. Zet je daadwerkelijke inkomsten uit tegen je directe en indirecte kosten en analyseer op welke wijze je bedrijfsvoering kunt sturen om gezond te blijven in de komende periode. Hoe correcter en uitgebreider je alle onderdelen benoemt en invoert, des te realistischer het uiteindelijke overzicht zal worden.

Ga aan de slag met Coastr

Maak nu een gratis businessplan en financiele prognose en ervaar hoe eenvoudig het is met behulp van Coastr!

Maak een account aan

Maak een afspraak

Wil je meer weten of wat je als bedrijfsadviseur kunt met Coastr? Wil je een demo over de werken en functionaliteiten van Coastr? Tijdens een online meeting via Teams, Zoom of Hangout kunnen we je alles uitleggen. Hoe dat je zelfs met Coastr kunt zorgen voor een continue dienstverlening aan je klant. Hoe het niet blijft bij alleen die financieringsaanvraag.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

7 + 1 =