Hoe werkt het?

Doelgericht ondernemen met Coastr

Coastr is een online tool voor businessplanning en financiële prognoses, geschikt voor iedere ondernemer van startups tot scale-ups of gevestigde ondernemingen.

Heb je hulp nodig bij het maken van een goed businessplan voor het aanvragen van financiering? Wil je inzicht krijgen in de gezondheid van je onderneming? Onze software helpt bedrijven om doelgerichte plannen en duidelijke financiële prognoses te maken. Op deze wijze krijgt de ondernemer meer sturing te bij het ondernemen.

Wij willen (ambitieuze) ondernemers helpen

doelen resultaatgericht te ondernemen.

Maak een gratis Coastr-account

Coastr is er voor ieder type ondernemer en voor iedere fase van het ondernemen. Bekijk hieronder de mogelijkheden van Coastr en ervaar hoe onze software het ondernemen stapsgewijs eenvoudig en overzichtelijk maakt.

Maak een gratis Coastr-account aan en ga direct aan de slag met onze software.

 

Invoeren van uw bedrijfsgegevens

 Voeg stapsgewijs informatie over je organisatie toe en beschrijf op een beknopte wijze hoe je jouw onderneming wilt gaan opzetten, organiseren en op welke wijze je daar geld mee kan verdienen.

Coastr begeleidt je door alle stappen waarmee je een businessplan of besrijfsplan kunt opstellen. Het helpt je tevens om inzicht te krijgen of je bedrijf levensvatbaar is en of je doelstellingen realistisch zijn.

Maak stapsgewijs een financiële prognose

Een goede prognose geeft inzicht in de uitgangspunten van je onderneming. Welk bedrag houdt ik uiteindelijk over?  Dat is de belangrijkste vraag voor een ondernemer, want uiteindelijk moet het resultaat natuurlijk positief uitpakken. Houdt je financiën goed in de gaten.

Coastr neemt je stapsgewijs door het proces en geeft je een goed inzicht in je financiële perspectieven. Uiteindelijk wil je deze perspectieven vergelijken met de daadwerkelijk Actuals om je plannen bij te sturen indien nodig.

Ga aan de slag met Coastr

Maak nu een gratis businessplan en financiele prognose en ervaar hoe eenvoudig het is met behulp van Coastr!

Maak een account aan

Maak een afspraak

Wil je meer weten of wat je als bedrijfsadviseur kunt met Coastr? Wil je een demo over de werken en functionaliteiten van Coastr? Tijdens een online meeting via Teams, Zoom of Hangout kunnen we je alles uitleggen. Hoe dat je zelfs met Coastr kunt zorgen voor een continue dienstverlening aan je klant. Hoe het niet blijft bij alleen die financieringsaanvraag.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op

2 + 3 =