Financiële regelingen corona

Er zijn in Nederland steeds meer bedrijven die economisch getroffen worden door de uitbraak van het coronavirus. Dit kan impact hebben op de groei van jouw bedrijf en zelfs het voortbestaan van bedrijven bij gebrek aan liquiditeit. Op deze pagina brengen we een aantal oplossingen in kaart die voor jouw bedrijf mogelijk uitkomst kunnen bieden.

Dit betreffen zowel oplossingen vanuit de overheid zoals de werktijdverkorting en het uitstellen van belasting betalen. Maar ook financieringsoplossingen zoals een lening zonder aflossing, herfinanciering tegen lagere lasten, factuurfinanciering en cashflow financiering. Met Coastr breng je eenvoudig en snel in kaart wat de financiële positie van je bedrijf is voor de komende maanden.

Financieringsoplossingen voor bedrijven die geraakt worden door corona?

Door deze corona crisis is er een grote kans dat er cashflowproblemen ontstaan. Als gevolg van opdrachten die worden uitgesteld of afgesteld door ondernemers, terwijl de vaste kosten zullen doorlopen. Voor het overbruggen van deze periode kan er gebruik worden gemaakt van het BMKB Borgstellingskrediet . Loanstreet een financieringsplatform heeft een aantal financieringsoplossingen ontwikkeld, samen met de financiers (Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, new10, Voor de groei, Floryn, Collin Crowfund en FactuurVoldaan), speciaal voor het overbruggen van korte termijn cashflowproblemen als gevolg van de corona-epidemie.
Een ander Europeesch financiersingsplatform waar je ook terecht kun is October.

Er zijn meer mogelijkheden om je liquiditeit te financieren. Laat je desnoods bij staan door een bedrijfsadviseur. De bedrijfsadviseurs kunnen je bijstaan. Maak als vast je cashflowscan cq. liquiditeitsprognose. Neem daarna contact op met een bedrijfsadviseur die je goed kan bij staan in deze periode.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze diensten of heb je eventuele opmerkingen of tips? Dan kun je contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als je zelf interessante links hebt met initiatieven voor ondernemers in deze periode van onzekerheid.

Neem contact met ons op

3 + 6 =