september 04, 2019

MKB Ondernemers Congres van RTL

Het jaarlijkse oplaadpunt voor mkb-ondernemers

Het MKB Ondernemers Congres van RTL is hét jaarlijkse oplaadpunt voor succesvolle ondernemers. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes. 

Hét MKB event van Nederland. Een dag vol inspiratie, connecties en nieuwe ideeën. Stap uit de dagelijkse praktijk, en kom naar Het MKB Ondernemerscongres! Nu met gratis boek. Kelly Weekers. Ben Tiggelaar. Wim Anker. Unieke kennis en ervaring. John van Zweden.

Hart voor de zaak

Het thema van dit jaar is “Hart voor de zaak”. Dit gaat niet alleen over ondernemers die passie hebben voor wat ze doen, maar ook over hoe je door te luisteren naar je eigen gevoel kunt investeren in het succes van je bedrijf. Dit jaar bieden we een programma met sprekers die vertellen hoe ze succesvol werden door niet alleen te luisteren naar hun hart en hun droom te volgen, maar ook door hard te werken.

 Programma

Met topsprekers als Ben Tiggelaar, John van Zweden en Kelly Weekers geeft het MKB Ondernemerscongres je weer een dosis inspiratie om vanuit je passie te ondernemen! Het plenaire programma zit vol praktische inzichten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en effectiviteit. Daarnaast zijn verschillende experts, ondernemers en partners aanwezig om al je ondernemersvragen te beantwoorden via powersessies en expertloketten op de centrale expovloer.

12.30 – 13.30: Ontvangst en Registratie
13.30 – 15.00: Blok 1: Plenaire middagshow
Met Ben Tiggelaar, Björn Kuipers, Hans Wiegel, Merel Westrik en Antoin Peeters.
15.00 – 16.00: Pauze
16:30 – 17:30: Blok 2: Theatersessies en powersessies
Met Kelly Weekers, Charlotte van ’t Wout e.a.
17.30 – 19.00: Pauze en diner buffet op expovloer
19:00 – 21:30: Blok 3: Plenaire avondshow
Met John van Zweden, Arnoud van den Bosche e.a.
21.30 – 23.00: Netwerkborrel

 


Informatie

Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur voor ontvangst en registratie. Het programma start om 13.30 uur en wordt om 21.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. NB: de eindtijd is onder voorbehoud, het congres kan wat uitlopen door enthousiasme van de sprekers.

Meer informatie: mkbondernemerscongres.nl